Cautare

3853 de rezultate pentru "gheorghe marcu" (6.50 secunde)
Deputatul Dan Mircea Popescu va conduce Departamentul de ideologie doctrinara, relatia cu patronatele si piata de capital - Gheorghe Marcu, politici de dezvoltare urbana - Adrian Duicu, relatia cu alesii locali - Tiberiu Marc, relatia cu mediul de afaceri si IMM - Bunea Stancu.
Senatorul PSD de Botosani, Gheorghe Marcu, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Dupa 20 de ani", pe care o puteti cit in continuare.
La polul opus figureaza senatorul PSD Gheorghe Marcu (PSD) si deputatul PD-L Neculai Rebenciuc, cu 260 de voturi finale din 327 (79,51%), respectiv 296 de voturi din 387 (76,49%).
"La sediul partidului nostru din Dorohoi au venit oameni pentru a depune cereri de a primi ajutoare donate de colegii nostri de la organizatiile PSD din toata tara, pe care le putem gestiona noi ca si partid, lucru total diferit de banii veniti prin Consiliul Local al Sectorului 5, la propunerea primarului Vanghelie, a mentionat senatorul Gheorghe Marcu, presedintele organizatiei judetene a social-democratilor, adaugand ca acelasi CL a acordat 200.000 de lei si Primariei Hiliseu-Horia care este condusa de un reprezentant al PD-L.
Cabinetul va functiona pentru moment in biroul presedintelui organizatiei judetene PSD, senatorul Gheorghe Marcu, si va aduna solicitari pentru Parlamentul European.
Ioan Chelaru a devenit vicepresedinte pe locul ramas liber al lui Dan Voiculescu, Gheorghe Marcu a devenit secretar, iar Adrian Tutuianau a fost reconfirmat chestor.
Puteti citi in continuare nota de fundamentare pentru infiintarea acestei comisii parlamentare de ancheta, intocmita de senatorii Adrian Tutuianu si Gheorghe Marcu.
Senatorul Gheorghe Marcu l-a interpelat pe Premierul Emil Boc in Senat. Obiectul interpelarii: Incalcarea Legii 500/2002 privind finantele publice.
Senator Gheorghe Marcu (foto) a sustinut o declaratie politica in Senat, intitulata "Primariile la cheremul Guvernului Boc", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Gheorghe Marcu l-a interpelat pe Valeriu Tabara, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Obiectul interpelarii: Consultanta acordata fermelor de semi-subzistenta, care se incadreaza in Masura 141.
Senatorul Gheorghe Marcu a transmis un comunicat de presa: "Rezerva de aur a Romaniei, intre Cotroceni si BNR" Opiniile exprimate pe subiectul rezervei nationale de aur, intre Administratia Prezidentiala si conducerea Bancii Nationale, au relevat un ridicat grad de "supunere" in fata dorintelor prezidentiale.
Agentiile de rating anunta cresterea riscului de tara al Romaniei Senatorul Gheorghe Marcu, presedintele Departamentului PSD pentru relatia cu patronatele si piata de capital, a transmis un comunicat de presa:
Senatorul Gheorghe Marcu a sustinut o declaratie politica intitulata: Sa cerem proiectul de buget direct F.M.I. si C.E.?
Senatorul Gheorghe Marcu l-a interpelat pe Emil Boc, Primul Ministru al Romaniei . Obiectul interpelarii:
Senatorul Gheorghe Marcu a sustinut o declaratie politica intitulata "Nedreptatea si revolta celui fara vina" Suntem in cel de-al treilea an de guvernare Boc, cu PDL-ul la timona.
Intalnirea cu cetatenii a debutat cu o prezentare a nivelului de taxare propus de municipalitate pentru anul viitor, prezentare facuta de Sorin Marcu, directorul executiv al Directiei de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova.
Antrenorul Gheorghe Barbu a avut la dispozitie urmatorii jucatori: Mihai Neaga, Mihai Segarceanu, Iulian Popescu, Marin Covalschi, Marius Carstea, Vlad Marcu, Bogdan Pitulice, Mirel Ezaru, Ionut Trocan, Razvan Diculescu, Marius Trocan, Lucian Achim, Catalin Ionescu, Claudiu Stefan, Antonio Cruceru, Alex Cioabla, Andrei Pupaza, Alex Campeanu.
Atmosfera a fost incinsa de recitalul Elenei Gheorghe!
Printre ei s-au numarat Excelenta Sa TAN Yuxiu, sotia ambasadorului Republicii China la Bucuresti, Felicia Filip si Cristian Mihailescu, Mirabela Dauer, Gabriela Dinica, Irina Loghin, Ivan si Georgiana Patzaichin, Cristina Deleanu, Cecilia Barbora, Gheorghe Turda, Emilia Popescu, Iuliana Tudor, Elise Stan, Cristi si Oana Turcu Brancu, Marina Almasan, Liliana Sandulescu, Eugenia Serban, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Roxana Iliescu, Ani Cretu, Mirela Rizea Marinescu, Rocsana Marcu, Cristina Spatar, Oana si Viorel Lis, Dr DAna Jiani, Dr Dana Miricioiu.
Geoana a inceput sa faca repetitii pentru un clip in care apare in chip de Sfintu’ Gheorghe ucigind balaurul.
google-analytics.com